2021-12-13 14:16:26• hírek • Fizetett tartalom

Már öt üzletben várja a vásárlókat a Natura bioboltlánc

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy az egészséges életmód mellett teszik le voksukat és hétköznapjaikban rendszeressé teszik a bio-, illetve natúr termékek használatát, fogyasztását. Annak ellenére azonban, hogy e tendencia egyre nyilvánvalóbb, a szupermarketekben még mindig kevés olyan terméket találunk, melyek gond nélkül beilleszthetőek lennének az egészségmegőrzés jegyében átformált életvitelbe. Erre kínál megoldást a Natura, mely Szatmárnémetiben immár ötödik boltját nyitotta meg nemrégiben.

Mindazoknak, akik már elköteleződtek az egészséges életmód mellett, és azoknak is, akik még csak most ismerkednek mindezzel, van egy jó hírünk: a Gepeto Kft. által üzemeltetett Natura üzletlánc nemrégiben megnyitotta ötödik üzletét, mely a Károlyi út C7 cím alatt várja a vásárlókat. Ahogyan a korábban nyitott egységekben, úgy itt is természetes alapanyagok felhasználásával készült termékek széles skálájával állnak a vásárlók rendelkezésére, arról pedig, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb készítményt válassza, egy szakképzett, hozzáértő személyzet gondoskodik.


Mint megtudtuk, tél lévén nagyon keresettek most a különféle immunerősítő termékek, mint pl. a válogatott összetevőkből készült gyógyteák és aromateák, de sokan választják a szirupokat és a kapszulás formában elérhető táplálékkiegészítőket is. S mivel a hideg, esős-havas napokon mindenkinek jól esik egy bögre meleg tea, ezért jó döntés lehet mellé a nyári napsütést idéző bioméz is, mely nem csak az italunkat, de a mindennapjainkat is megédesíti majd.


Egészségünk megőrzéséhez azonban nem elegendőek az immunerősítő termékek, az étrendünkön is érdemes lehetőségeinkhez mérten változtatni - különösen most, az ünnepre készülődve. Annak érdekében, hogy a több fogásból álló karácsonyi menüsor is igazodhassék az életmódváltáshoz, a Natura boltjaiban könnyűszerrel beszerezhetünk minden olyan alapanyagot, amire csak szükségünk lehet a konyhában. Az üzletekben a nyers fogyasztásra és a sütés-főzésre is alkalmas bioolajok széles választákával várják a vásárlókat, ha pedig a süteményinket szeretnénk megreformálni, a búzaliszt helyett is számos egészséges alternatívát kínálnak a Natura üzleteiben, pl. mandulaliszt vagy rizsliszt. Ha már édesség, akkor mindenképp meg kell említenünk a vitaminokban gazdag aszalt gyümölcsöket, valamint a bio gyümölcsökből készült ivóleveket is, melyekből ugyancsak széles választékot találhatunk a Natura üzletekben.


A Natura legújabb üzletét Szatmárnémetiben, a Károlyi út C7 száma alatt lehet megtalálni. Ne habozzon betérni, ha úgy dönt, bio- és natúrkészítményekkel fegyverkezne fel, hisz az üzlet munkatársai nagy hozzáértéssel segítenek majd eligazodni a termékek széles választákában.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: